Delta Kappa Epsilon за бољитак српске економије

ivanovic-ivan-zastavaПише: Иван Ивановић

Србија је добила новог министра финансија, а то је извесни Лазар Крстић – главна тема медија последњих дана чији је долазак најављиван са много помпе. Ћак генерације који је примљен на престижни Јејл и који је како штампа преноси добио стипендију од 42.500 долара, од прве године се издвојио као један од најбољих студената, у трећој години проглашен је најперспективнијим и дипломирао је у области математике, етике, политике и економије, читајући биографију из медија многи би рекли импресивно. Мећутим, кроз биографију се провукао један детаљ, који је кључан за причу нашег младог министра.

Наиме како преносе медији млади министар је на Јејлу био члан братства „Delta Kappa Epsilon“ чији су чланови били ништа мање него отац и син Џорџ Буш, затим Џералд Форд и Бил Клинтон, и ту ћемо се и задржати.

Поменуто братство “Делта Капа Епсилон” је једно од низа окултно сатанистичких братстава на америчким колеџима (којих да напоменем има на десетине) које служи за увлачење у сатанизам младих и перспективних студената и сама симболика братства је сасвим јасна и недвосмислена, на њему се налази свевидеће око, сунце као знак носиоца светлости, односно Лучоноше – Сатане, крила богиње Иштар, који су сатанистички симболи и представљају палог анђела.

Да би се постао члан овог реда, мора се проћи и одређена иницијација која је слична иницијацији у масонерију, и док сам истраживао за писање овог текста, дошао сам до једне расправе студената Јејла у којој се говори по чијем обреду су постали чланови “Делта Капа Епсилон”, да ли по Шкотском обреду или неком другом.

Суштина је следећа, да би се постао члан овог реда мора се проћи одређена сатанистичка иницијација, која је слична или идентична уласку у масонерију, која је да поменем осуђена од Православне Цркве као сатанистичка организација и о њеном антихришћанском раду и античовечанском уопште писали су многи православни духовници и светитељи.

Овај ред има и своје тајне слогане и поздраве и из тог реда “само срећници” прелазе у чувени окултни ред “Кост и Лобања”, а “Делта Капа Епсилон” је заправо регрутни центар, одакле их касније постављају у познатије окултне редове и на моћне друштвене позиције.

Наш нови министар очигледно се добро показао у овом окултном реду и да ли је стигао до “Кости и Лобање” сумњам, али је очигледно да га као припадника братства постављају на моћне позиције, наравно пошто је прошао обуке ЦИА и њених испостава.

У априлу 2001. године Лазар Крстић постаје део Yale World Fellow програма, помоћу којег Американци креирају пожељне лидере, попут Алексеја Навалнија, неуспешног антипутиновског револуционара, који би Русију да врати под окриље Брисела и Вашингтона. Исти програм је прошла и тренутна саветница „косовске председнице“ Јатифете Јахјаге за спољну политику, Константина Гаја.

Читав систем кроз који је прошао Крстић није ништа ново нити запањујуће, оваквим методама ЦИА се користи већ деценијама за врбовање студента, како из САД тако и оних који су дошли из Европе као стипендисти, са којима је најлакше и манипулисати.

Деца из моћних породица која су чланови најпре “Делта Капа Епсилон”, а затим “Кости и Лобање” добијају и моћне позиције, што нам говори податак колико је председника САД постало из овог братства које их је иницирало у свој ред у младости.

Људи попут Крстића се користе за мање акције, попут ове што нам се сада дешава, они долазе са одређеним задатком који треба да обаве, а затим их чека нека од позиција у некој мултинационалној компанији где ће чекати нову прилику и задатак.

Иначе још један податак је интересантан по ком шаблону функционише ЦИА, када је завршио студије, Крстић се запослио у истој консултантској кући у којој је радио и Божидар Ђелић, пре него што је водио приватизацију у Русији за време Јељцина, а потом и у Србији. Епилог ових транзиција: руска економија је била упропашћена на исти начин на који је данас упропашћена српска економија.

Оваквих експерата које је одгајила ЦИА и сатанистичка братства има на стотине и систем функционисања је идентичан у свакој поробљеној и окупираној земљи која је у канџама САД. О свему овоме сведоче и нескривене везе овог братства са ЦИА, па се тако наводи и истиче да је први директор ЦИА, Сидни Соуерс (Sindey W. Souers), био управо члан овог братства.

Оно што се наводи на сајту овог братства такође открива о каквом “друштванцету добрих студената” је заправо реч. Они кажу “Ритуал Делта Капа Епсилон је братство, то је заклетва на пријатељство. Као засебно друштво делимо одређене тајне, ритуале и циљеве који су познати нашем чланству. Веома је важно напоменути да ритуал није нешто што се проживи једном или двапут током нашег студирања, него је то ритуал који постаје део нашег живота.”

У Србији не само да неће бити никаквог економског бољитка, већ сам сасвим сигуран да нас чека финансијски крах.

ЗНАК “ДЕЛТА КАПА ЕПСИЛОН” БРАТСТВА

DeltaKappaEpsilonCrest