Дачић и Вучић у првом албанском геј порнићу!?

Иако режим у Београду покушава да представи бирселску капитуалцију као победу, СНП НАШИ преносе једну вест из aлбанских медија која најбоље показује како они доживљавају реалан исход Бриселског споразума. Преносимо текст у целости:

vucic

Бриселски споразум кроз “Кључаоницу”

Албанска фирма “Vrimë e çelësit”, једина која се у овој замљи бави снимањем и дистрибуцијом филмова за одрасле као и продајом сексуалних помагала и еротских часописа, најавила је да ће до краја новембра у продају избацити први албански хомосексуални порно филм под насловом “Бриселски орални договор” (Marrëveshje gojore në Bruksel).

Портпарол фирме “Vrimë e çelësit”, што у преводу значи “кључаоница”, Бери Адеми рекао је у интервју за Радио “Тирана” да је свестан да је снимање хомосексуалног фила за одрасле ризично због конзервативних схватања људи у Албанији али да је зато изабрана тематика интересантна широј популацији.
– Два српска политичара, један низак и крупан а један висок и мршав, стижу у Брисел на преговоре око будућности Косова. Тамо их дочекују албански преговарач и посредник ЕУ, жена са садистичким фетишима. Албанска страна је на крају “задовољена”, али саму радњу морате погледати – испричао је Адеми и додао да верује “да се премијер Косова Хашим Тачи, као учесник преговора у Бриселу чија се улога  такође појављује у филму, неће љутити  јер му симболика филма иде у корист”  .

Он је рекао да ће, ради лакше дистрибуције филма, уместо експлицитних сцена секса на омоту диска бити “карактеристичне усне једног српског преговарача”. Адеми је рекао да ће филм бити промовисан и на Косову где његова компанија до краја године отвара три нова продајна објекта.

Занимљиво је да је “Vrimë e çelësit” једина фирма у Албанији кој се бави производњом и дистрибуцијом порнографског матерјала што је до 2002. године било забрањено у Албанији. Крајем 2004. године “Vrimë e çelësit” био је умешан у аферу трговине људима када су их две девојке из Македоније албанске националности оптужиле да су биле присиљене на снимање порно филмова. Ипак ова компанија није осуђена јер су обе повукле изјаву пошто су се договориле о обештећењу са челним људима у “Vrimë e çelësit”. Ова компаније је 2012. отворила своју продавницу на Косову и то у Приштини. Филм чија радња недвосмислено треба да се изруга српском премијеру Ивици Дачићу и подпредседнику Владе Александру Вучићу сигурно ће на Косову бити искоришћен у маркетиншке сврхе ове фирме.