Да ли ће Вучић, Шешељ и Дачић послати своје синове у рат?

СНП “Наши” поставља питање Александру Вучићу, Војиславу Шешељу и Ивици Дачићу да ли ће послати своје синове у “рат” за Косово, на који непрестано позивају?

Добро су нам познате ратне заслуге и Вучића и Шешеља и Дачића који током деведесетих година нису опалили метак на ратиштима, али су зато позивали народ на учешће у сваком.

Такође, треба додати да ни један од поменуте тројице није осиромашио током ратова, већ су сви стицали енормно богатство и нове политичке функције.

СНП “Наши”су већ упозорили да се на Северу Косова одиграла представа у договору са шиптарским терористима, како би се нашао прави модел да се од стране Александра Вучића потпише издаја и призна лажна држава Косово.

Управо зато је потребно подизати тензије и претити ратом, како би се јавност у Србији што више узнемирила, и како би Вучић из те ситуације изашао као миротворац који спречава  нови рат.

Тако да нас ништа не треба чудити ако дође и до нових немира, а све у циљу ширења панике међу народом и дестабилизације политичке ситуације.

СНП “Наши” поставља питање Вучићу, Шешељу и Дачићу да ли ће послати своје синове на прве линије фронта зарад њихових политичких игрица са шиптарима и како би Александар Вучић испунио својзадатак и обећање које је дао западу и издао Косово?

Или су поново за ову улогу предвидели да  гину искрени родољуби и патриоте, као и обичан народ, док они буду уживали у “благодатима”  које су стекли од издаје.

Информативна служба

СНП “Наши”