Честитка Дверима на састанку са Вучићем!

MarkoПише: Марко Банић

Уважени Дверјани и уважене Дверјанке,

куцнуо је и тај историјски час у којем Српски народни покрет Наши има част и задовољство да вам свима честита успостављање сарадње између “једине истинске опозиције велеиздајничком режиму Александра Вучића” – Двери и “јединог истинског премијера велеиздајничког режима Александра Вучића” – Александра Вучића.

Пријем делегације Двери као “једине истинске опозиције велеиздајничком НАТО режиму Александра Вучића” од стране “јединог истинског премијера велеиздајничког НАТО режима Александра Вучића” је историјски тренутак по много чему.

Можда некима од вас који не схватате димензију “неопатриотизма” Двери, тај потез “старешинства” може изгледати жалосно, јадно и патетично, чак и болесно идиотски, па и напустите Двери, али не варајте се и погледајте мало боље стратегију Двери из следећег угла.

После изгубљених избора, мудро избегавши стварање патриотског блока са “екстремистичким” и “промашеним” струјама, Двери су одлучиле да покрену стварање “једне нове опозиције – једине истинске опозиције Александру Вучићу”. Зар није логично онда да једини састанак у циљу стварања те снажне опозиције, већ кад нема никога другог, буде управо са Александром Вучићем?

Пошто Двери на изборима нису могли, умели и смели да се руководе интересима српског народа и уђу у патриотски блок СРС-Образ-Наши, већ су се руководили интересима своје партије и фантазијама о самима себи, они су сада одлучили да стварање нове опозиције буде нешто потпуно другачије од оног што представља патриотски блок СРС-Образ-Наши и да на тај начин покажу своју доследност самима себи. Истовремено они су пријемом код Вучића оголили све лажи СРС-Образа-Наши и показали да су једини који се бескомпромисно супростављају владавини бриселског хипнотисаног политиканта Вучића и да су у тој борби спремни да плате сваку цену, те да им је јединство зарад опстанка српства и српског народа на првом месту.

И треба их разумети на прави начин! Па ако Путин може да седи са Обамом, зашто и Двери, ако већ седе Чанак, Чеда, Тадић, Веља, Мрка, Дачић, Тачи, Јахјага и Читаку, не би седели са Вучићем.

А кад веће седе са потписником велеиздајничког противуставног Бриселског споразума, ругачем и пљувачем Видовданског завета, промотером геј прајд вредности, спроводиоцем Бундестаг декларације о промени свести код Срба, копачем гроба званог ЕУ, дај да не седе безвезе, него да предложе шест мера против поплава у вези “недавне ванредне ситуације”, како то пише на сајту Двери.

Прва мера је да се Александру Вучићу да легитимитет и укаже поштовање као “велеиздајнику и политичком шљаму који ће по доласку Двери на власт бити иза решетака”.

Друга мера је да се Александру Вучићу дигне рејтинг, јер му је Зоран Живковић са својим смехотресним доскочицама у парламенту подигао рејтинг свега 10-15%.

Трећа мера борбе против поплава је да Двери покажу своју свест о “историјском тренутку поплава” и “значају уједињења свих снага” у борби против поплава у складу са “недавном ванредном ситуацијом”. Обрадовић ће носити канте, Глишић четке, а Тврдишић ће кречити и то све џаба!

Четврта мера борбе против поплава је да Двери пружајући своје руке Вучићу покажу народу да они сутра неће трговати добијеним гласовима са онима које постројава “асистент државног секретара Беле Куће” и да ни на који начин неће бити део муља којем политику кроје Брисел и Вашингтон.

Пета мера борбе против поплава је да Двери покажу целој Србији да су они “једина истинска опозиција НАТО режиму Александра Вучића” чија мудрост досеже такве висине да изигравајући кловнове Александра Вучића они директно ударају у осињак тзв. “тихе окупације”, и то тако што му само на изглед иду на ноге и поклоњење, а заправо на себе преузимају “непопуларне мере” и жртвују се за “српску ствар”. Једном речју, Двери – политички генији.

Шеста мера, ако не и најважнија, јесте да покажу да састанак са “велеиздајником Александром Вучићем” не мора да буде завршен као са непријатељем српства, ругачем и пљувачем Видовданског завета и политичким криминалцем, на супротним позицијама од премијера попут неких и онако на “класично радикалски” начин – како то једном згодом издефиниса Владан Глишић, него да се овакав историјски пријем и сусрет “једине истинске опозиције НАТО режиму” и “јединог истинског премијера НАТО режима” може завршити на цивилизован европски модеран начин са јасном поруком народу да је могуће јединство опозиције и позиције и још јаснијим сигналом да је овај пријем само почетак нечега новог и спасоносног. Права слика српске слоге! Вучић је свемогућ, а Двери још свемогућије.

Због ове изванредне храбрости коју су показали јунаци из Двери, Брисел и Вашингтон стрепе и сада ће Двери као никада до сада бити хапшени и прогањани како то и доликује “јединој истинској опозицији НАТО режиму Александра Вучића”. Храбри и мудри јунаци из старешинства неће дозволити да мирно спавају без да ико тражи њихову забрану или без да их ико хапси и без да ико води монтиране измишљене судске процесе против њих и по том свом страдању и прогону од стране режима јасно ће показати да су они једина истинска опозиција за разлику од неких “спавача” и полупатриота као што су Немања Шаровић, Младен Обрадовић и Иван Ивановић.

Двери су једина истинска опозиција на свету свима и свему! Живеле Двери! Живела светосавска јуначка младос’, мудрос’ и храброс’ старешинства Двери!

Примите наше најискреније и најсрдачније поздраве и честитке,

Српски народни покрет Наши