БЛОГ Уна Здравковић – Ослобођење свих српских земаља је могуће

После државног удара 2000. године Србије је у сваком аспекту постала окупирана држава.

Pozdrav_sa_srpskog_primorja

Уместо демократије и бољег живота, добили смо уништавање српских фирми и предузећа која смо распродавали нашим “добротворима“ за један динар, уништили смо војску, послали смо у Хаг сопствене генерале и политичаре (појединима смо требали ми да судимо) , отварају се поново наметнута питања око Војводине, Рашке области, а Косово је на прагу независности коју су им дали наши политичари потписивањем бриселског споразума.

Зграда Владе је из Немањине премештена у амбасаду САД, мада се понекад свраћа и до амбасада Немачке и Велике Британије по мишљење.

Од петог октобра ни једна Влада Србије није радила у интересу српског народа, и све су биле постављане од западних агентура.

Де факто и де јуре Србија је окупирана земља која је капитулирала најпре 1999. године потписивањем  кумановског мира, а затим и државним ударом 2000. године.

Међутим, судбина која је нас задесила, није заобишла ни Србе по другим српским земљама, попут Македоније, Црне Горе, Хрватске (у којој практично више и нема Срба) , а као једина светла тачка остала је Република Српска која је свакодневно на мети запада како би и она била уништена и како би се утопила у лажну државу БиХ.

Срби су претрпели страховите поразе деведесетих (изузимајући Републику Српску као једину светлу тачку ратова) и српске земље су полако постајале окупиране од наших вековних непријатеља Хрвата, Муслимана, Шиптара…

Наравно да је потпуно јасно да су они били само пуки извршиоци добро планираних акција које су долазиле из кухиња ЦИА и БНД, а коначни циљ је био апсолутна окупација Србије, и њено уништење у сваком погледу.

Затирање српске државотворности, суверености, економије, културе и духовности се ради систематски, како се којим случајем не би догодило да се српски народ неким чудом “повампири“.

Глогов колац у виду ЕУ комесара и амбасадора увек је спреман да реагује на најмањи помен српског национализма или на трунку отпора која се појави.

Ослобођење српског народа на просторима бивше СФРЈ и уједињења у једну државу је апсолутно могуће, и тога су свесни наши непријатељи, и зато се свим силама труде да нас држе у ланцима, који на први поглед изгледају нераскидиви.

Подизањем српског народа у Црној Гори,  Македонији, Републици Српској, биће сигнал да устане и успавани народ у матици Србији и да се покрене процес за ослобођење и уједињење свих српских земаља.

Срби су на Балкану и даље доминантан народ од којег сви страхују.

Требамо бити стрпљиви и сачекати час да се подигну Срби у окупираној Македонији и Црној Гори а затим и браћа у Републици Српској.

Само свеопшти устанак свих Срба у свим српским земљама, може донети и ослобођење матици Србији, али уједно и спас за све Србе у свим српским земљама.

Чекајући Велику Србију…

Уна Здравковић