Битка је добијена – рат није готов

На данашњој расправи пред Уставним судом Србије, поводом захтева тужилаштва да се забрани СНП НАШИ, тужилаштво је доживело дебакл и било је понижено до ногу.

У комплетној оптужници није пронађено ниједно кривично дело, а читава оптужница се окренула у суђење режиму, где је председник СНП НАШИ, објаснио систем медијске манипилације који спроводе ТВ Б92, НУНС и чији је оснивач исти човек Саша Мирковић, који се помиње и у извештајима Викиликса (Стратфорови мејлови) као новинар који је на платном списку агенције Страфор, иза које стоји ЦИА, уз дневне новине БЛИЦ како би вршиле обману јавног мњења, зарад интереса страних обавештајних служби и земаља ЕУ.

Патриотске оранизације се већ годинама одлучно супротстављају диктаторском режиму и марионетским политичким партијама које српску државу и народ воде у пропаст, и ова расправа пред Уставним судом је покушај да се обрачуна са патриотама који не зависе ни од једног центра моћи, рекао је Ивановић у свом излагању.

Затим је у расправи око права геј организација изнето низ доказа о отвореном кршењу Устава од стране истих, и замени теза ко је жртва и ко је угрожен, и то је наведено низом примера у којима су припадници геј популације отворено кршили Устав и изазивали верску и националну мржњу према српском народу и верницима СПЦ.

О програму покрета од стране тужилаштва изречено је да се паролом Догодине у Призрену , шири мржња на шта им је Ивановић рекао да су плаћеници страних амабасада и да њима треба да се суди.

Током изношења одбране, интересантно је да је је тужитељка непрекидно гледала у под видно нервозна, посебно када су изношени документи када су погрешног човека представили као члана СНП НАШИ, због истог имена и презимена Игор Маринковић , и представили да је био у затвору 10 месеци без провере о коме се заиста ради.

Уз даље изношење гомиле небулоза од лепљења плаката на непрописна места и писања графита, copypaste преношења “кривичних дела“ из текстова Б92 и БЛИЦА, тужилаштво је било понижено и посрамљено.
Ивановић је на крају рекао да му је драго што се налази на уставном суду, и да му чини част што му је омогућено да пострада за Србију као и остали велики Срби.

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА СНП НАШИ