АРАНЂЕЛОВАЦ – Борба против лоповског паркинг система

0
307

СНП НАШИ – локални одбор Аранђеловац већ пар дана води праву уличну борбу плакатима и летцима против мафијашког паркинг система „Метропаркинг центар„са седиштем у Београду, који је на нелегалан начин потписао уговор са општинском влашћу, против интереса Аранђеловчана, који од новца од наплаћених карата добијају само пар процената, док се сав новац слива у џепове криминалаца из паркинг сервиса. Активисти СНП НАШИ већ више дана лепе плакате и деле летке грађанима, док плаћени људи од криминалаца из паркинг сервиса обилазе град и цепају плакате, међутим истина се не може зауставити, и током наредних дана доћи ће до радикализације протеста и блокаде паркинг сервиса од стране грађана, све док општинска власт не буде раскинула уговор.

 

ПРОТЕРАЈМО ИЗ ГРАДА ЛОПОВСКИ ПАРКИНГ СЕРВИС!

 

Аранђеловац је једини град у Србији који је увео плаћање паркинг места и који од тога има само штету, јер само мали део новца од прихода одлази у буџет општине, а од нашег новца се богате београдски тајкуни који су га и увели!

Паркинг сервис наплаћује казне обичним грађанима, док су политичари и градски богаташи заштићени и њима се не наплаћују казне!

Паркинг сервис не одржава паркинг места, што се могло видети током зиме, када нису чистили паркинг места, иако су се обавезали уговором да ће их одржавати, али су зато увек били премни да пишу казне и односе возила!

Паркинг места се наплаћују и на местима где то не би смело ни по коју цену, испред дечијих обданишта, дома здравља….

Српски народни покрет НАШИ – захтева од локалне власти раскид уговора са фирмом „МЕТРОПАРКИНГ ЦЕНТАР„ и формирање општинског Паркинг сервиса, од којег ће се новац сливати директно у буџет општине, а не у џепове богаташа, као и забрану напалате паркинга испред објеката попут вртића и дома здравља!

Уколико општинска власт одбије раскидање уговора СНП НАШИ ће позвати грађане на радикалније мере и протесте!!!

СНП НАШИ                             www.nasisrbija.org

 

Информативна служба СНП НАШИ

Фотогалерија:

[st]