Адолф Вучић

adolfvucicПише: Ана Петровић
Александр Вучић вицепремијер Србије за кратко време у политичким круговима успео је да стекне надимак по злогласном Адолфу Хитлеру. По угледу на нацистичку Немачку организовао је батинашке јединице које су састоје од криминалаца, нарко дилера и пробисвета по угледу на нацистичке СА јединице, које су премлаћивале неподобне политичке противнике. Своје СА јединице Адолф Вучић користи за премлаћивање опозиције на ванредним локалним изборима и за постављање бомби и пребијање Срба на КиМ.

Претњама, уценама, пребијањима, подметањем бомби покушава да уведе страховладу међу српским народом и сломије сваки вид отпора и умешан је у низ криминалних активности, поред тога што себе представља као препоштеног и борца за правду.

Уз помоћ свог кума криминалца Славише Кокезе којег је поставио као потпредседника клуба Црвена Звезда организовао је и разбијање шофершајбни играчима ФК Црвена Звезда јер су се побунили на катастрофално стање у клубу, а који се злонамерно од стране медијске куће Б92 и појединих НВО приписују навијачима. Главно окупљалиште криминалаца је кафић КОНТАКТ (којег је иначе власник Кокеза) у којем Вучић кује планове. Међу криминалцима које окупља налазе се криминалне групе из Земуна и Новог Београда које контролише лично рођени брат Александра Вучића, као и нарко дилер са КиМ, Звонко Веселиновић који је један од главних дилера хероина за Хашима Тачија, а држава га не дира јер је по потреби у служби СНС.

И ово је само почетак терора који има у плану Александар Вучић, у јавности смирен пун речи поштења и жеље за бољом Србијом, брзином светлости ју је увукао у деведесете и улични криминал, убиства, пљачке, беду и сиромаштво.

Оно ште желим да напоменем, и само хапшење Мишковића је покушај да раскине везу са главним човеком који га је финансирао у време СРС и који је лично давао новац за Вучићев дневни лист “ПРАВДА“, који је угасио пре него што је преузео Курир и остале дневне новине у Србији.

Све ово изнето је јавна тајна у Србији и о томе сви ћуте јер се плаше одмазде, међутим куцнуо је час да му се каже у лице ко је и шта је и да се грађани Србије обрачунају са једним перфидним, лукавим и болесним човеком.