Иван Ивановић – Београд на изборима не сме пасти у руке либерала и “кругодвојкаша” !

Пише: Иван Ивановић

Многи ће рећи да су избори у нашој престоници далеко, и у истину редован термин им је следеће године, и ко ће сада размишљати о томе. Међутим, по мом скромном мишљењу ти избори су никада ближи, а са друге стране су веома битни, не само за становнике Београда, већ и за целу Србију.

Неће проћи много времена, и званична кампања за предстојеће градске изборе, кренуће у току ове године. Ако се мало боље замислимо, како другачије можемо разумети или протумачити активности и деловање група окупљених око “Жуте патке” по питању Савамале, или чак ове протесте који полако јењавају од стране тзв.студената и незадовољника исхода тек окончаних председничких избора.

Можемо са сигурношћу рећи да је кампања за изборе у главном граду увелико у току.

Е сад које су то снаге које су увелико у кампањи? То је она богата мањина, популарно названа из “круга двојке” , либерали, шампањ левичари, лихвари, троцкисти и углавном људи свима добро познати из мрачне прошлости, који су зајахали Београд а и целу Србију на крилима петооктобарског пуча из 2000.године.

Те снаге Србија веома добро познаје, јер те снаге су увелико владале и харале овом земљом. То су они што су нам увели анархију у институције, и довели нашу земљу у колонијални положај.

У више наврата сам напомињао да Београд па ни Србија није “круг двојке” и организација коју представљам бори се за радничку Србију и обесправљену већинску Србију, тако да Београд видим даље од пар централних општина, и видим већину грађана Београда као раднике, незапослене, и људе који се суочавају са проблемима свакодневнице.

Недавно смо у оквиру СНП “Наши” покренули кампању “УСУДИ СЕ!”, која је упућена већинској Србији. Па бих и овим путем нагласио, да је доста и да је крајње време да престанемо да играмо улогу оваца која се немилосрдно води на клање.

Сада не смемо дозволити да олигархијска мањина, сорошевци, људи познати по криминалним аферама, гласноговорници оне девијантне Србије, поново зајашу нашу престоницу.

Време је да Београдом владају његови градитељи. А за те градитеље сматрам све људе који поштено живе од свог рада.

Ту видим способност оних који би могли водити Београд, а то су само они људи који поштено зарађују и који се у овим тешким и суровим временима боре свим силама за егзистенцију и очување своје породице.

Само такви људи могу водити Београд и Србију.

Нама не требају гласноговорници и јахачи лажних вредности “људских права” и некаквог “сексуалног образовања”, нама требају људи домаћини, који воле своју породицу, свој град и своју државу.

СНП “Наши” предстојеће изборе у Београду сматрају битним и од суштинског значаја како би се престоница сачувала од “либерала” којима је ово последње упориште у Србији, и спремни смо на сарадњу са свима који на Београд гледају прво кроз његово становништво и који наш главни град виде ван бедема “круга двојке”.

УСУДИ СЕ – ЗА СЛОБОДАН БЕОГРАД!