Мила Алечковић и Џон Боснић против доласка Хилари Клинтон

0
575

На протестном скупу „Хилари, ниси добродошла!“ који у понедељак 29. октобра на београдском Тргу Републике у 18 сати организују Српски народни покрет Наши и Српски сабор Заветници говориће канадски новинар српског порекла Џон Боснић и психолог и истакнути представник српске дијаспоре др. Мила Алечковић.

Испред Српског сабора Заветници окупљенима ће се обратити Дамјан Кнежевић а испред Српског народног покрета Наши Игор Маринковић.

„Хилари Клинтон је репрезент фашистичке политике САД према Србији, ватрени борац за независност Косова и Метохије и радо виђен гост у Приштини. Њен супруг био је председник САД у време бомбардовања СРЈ 1999. године. Њен долазак у Србију је у циљу притиска на власт Србије да призна тзв. незавинсост Косова и Метохије и зато морамо дићи глас против овепосете.

Позивамо све достојанствене и поносне Србе, да се окупе и пошаљу јасну поруку дотичној и њеним сарадницима, да протагонисти шиптарских и усташких интереса нису добро дошли у Србију, а од српских власти да затражимо да се откаже гостопримство онима који вређају елементарно достојанство нашег народа!“ – стоји у позиву ове две организације.

Редакција  СНП Наши