„Политика из мог угла“ – нова књига Ивана Ивановића

0
475

ivanovic-politikaizmoguglanaslovnaСНП НАШИ обавештавају јавност да је из штампе изашла, четврта по реду, књига „Политика из мог угла“ чији је аутор председник Српског народног покрета НАШИ, Иван Ивановић, а књигу је могуће наручити по цени од 200 динара путем и-мејла snpnasi.info@gmail.com или на телефон: 064 992 77 44.

Књига „Политика из мог угла“ је ауторско дело које сагледава појединца у призми личног односа ка ономе што уопштено називамо политика, а својим сагледавањима, мишљу и речју, аутор је упућен на светосавску философску идеју и кроз универзалне историјске примере српског витештва и примере живота српских светитеља кристалише одговор на питање истинске српске политике, али и разликовања изворног српског национализма као живе делатне љубави и израза живе вере у победу од свих других лажних привида истог.

Књига истиче слободарску „јустиновско-николајевску“ светоотачку мисао као неопходан оквир и правац за изградњу здраве модерне српске политичке мисли, за исправну перцепцију времена у којем живимо, за перцепцију национализма као позитивне идеологије која сабира народ и изграђује га и за очување српског изворног национализма као витешког и хришћанског живог саборног деловања у одбрани вере, народа и државе.

Иван Ивановић је до сада објавио три ауторске књиге: „Ујед за душу“, „Аранђеловачки случај Пешчаник“ и „Борис Тадић човек са хиљаду лица“, а књига „Политика из мог угла“ је прва његова књига која се бави политичко-религијском философијом. Иван Ивановић је по занимању вероучитељ. Живи и ради у Аранђеловцу.

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА СНП НАШИ

ivanovic-politikaizmogugla