СНП НАШИ траже моментално хапшење Јовице Станишића

1
542

jovicastanisicСрпски народни покрет НАШИ тражи од српских власти моментално хапшење Јовице Станишића због велеиздајничког и терористичко-шпијунског деловања против државе Србије и њених грађана у периоду од 1992. године до данашњих дана.

СНП НАШИ ће такође упутити захтев Хашком трибуналу да јавно објаве оригинални документ о раду Јовице Станишића за ЦИА, а који је америчка обавештајна служба ЦИА доставила Хашком трибуналу током процеса суђења Јовици Станишићу.

Подсећамо јавност да постоји цео низ невладиних организација и политичких странака које у Србији отворено крше Устав Републике Србије, а свима им је заједничко што се финансирају директно из Беле Куће преко УСАИД/НЕД/ЦИА мреже.

СНП НАШИ већ месецима упозоравају на овај проблем и воде кампању за увођење закона о страним агентима, а тражимо и забрану појединих невладиних организација које отворено крше Устав, а посебно оних које су учествовале у проглашењу и припреми проглашења независности Косова, а које и данас некажњено делују у Србији настављајући са промоцијом и пројектима „независног Косова“.

Апелујемо на тужилаштво и друге органе власти да поступе у складу са интересима Републике Србије, њених грађана и опште безбедности, те да свесни своје кривичне одговорности изврше на најодговорнији начин своје уставне и законске обавезе, тако што ће подићи оптужницу против Јовице Станишића и ухапсити га одмах по његовом ступању на територију Републике Србије.

Информативна служба СНП НАШИ

1 COMMENT