Ексклузивно: Исповест ЦИА плаћенице Сузане Грубјешић

1
566

suzanagrubjesic-iri

Српски народни покрет НАШИ је дошао у посед видео снимка Сузане Грубјешић у којем се види како се на енглеском језику захваљује америчкој агенцији ИРИ – која је свуда у свету позната као оперативно тело ЦИА – на томе што су Г17 Плус више од деценије финансирали, обучавали им чланове странке и спонзорисали их током свих парламентарних и других избора.

Реч је о видео запису у којем Сузана Грубјешић признаје да је већ више од деценије деловање Млађана Динкића и његове странке (Г17+/УРС) од почетка до данас финансирано од стране Беле Куће преко оперативног ЦИА тела ИРИ (International Republican Institute).

Подсећамо јавност да СНП НАШИ већ месецима разоткривају политичке странке које финансира директно Бела Кућа, као и да плаћеничке странке у Србији од својих бирача вешто и строго крију да све њихове предизборне кампање и деловање директно финансирају Сједињене Америчке Државе, а међу овим странкама предњачи Демократска странка којој су све предизборне кампање у протеклих десетак година директно реализовале и спонзорисале Сједињене Америчке Државе и то до нивоа да су им чак смишљали и слогане кампања.

Србија је уништена, економски осиромашена и опљачкана управо кроз деловање политичких сервиса попут Демократске странке и Г17+, чије кадрове координира и обучава САД и чији основни смисао јесте спровођење политичких НАТО платформи у Србији што постижу милионским буџетима америчких државних и невладиних фондација и агенција, а овакве видео снимке, у складу са својим доктринама, америчке обавештајне службе попут ИРИ праве управо зато да би своје агенте и плаћенике попут Сузане Грубјешић држали у шаци и да би могли заувек да манипулишу њима.

Питамо Сузану Грубјешић колико оваквих снимака постоји, колико новца и услуга данас добија УРС од САД-а и њених обавештајно-невладиних структура, те зашто УРС као демократска транспарентна политичка странка на својим предизборним плакатима не држи име својих покровитеља?!

ИРИ је организација директно финансирана од стране Беле куће, општепозната у свету по низу државних преврата које су реализовали широм света, по својој директној вези са ЦИА и једна је од организација која данас најснажније делује на стварању независног Косова, разбијању српског националног бића и спровођењу антисрпских и антидржавних процеса у Србији, а у Србији су се утемељили финансирањем некадашњег Отпора и организовањем процеса свргавања Слободана Милошевића с власти о чему и сами данас објављују сопствене документе и доказе.

Информативна служба СНП НАШИ

1 COMMENT

  1. Јовица Станишић је 8 година радио за ЦИА-у

    Како каже сама Ција:

    http://articles.latimes.com/2009/mar/01/world/fg-serbia-spy-cia1

    Now facing a trial at The Hague that could send him to prison for life, Stanisic has called in a marker with his American allies. In an exceedingly rare move, the CIA has submitted a classified document to the court that lists Stanisic’s contributions and attests to his helpful role. The document remains sealed, but its contents were described by sources to The Times.

    Ово што раде у Хагу је трагикомично. Ако је неко са српске стране одговоран за злочине то су Станишић и Френки.

    Врхунац комедије ће бити када осуде Шешеља..

    Vrhunac će biti kadase sazna, dasu Stanisic i frenki odgovorni za pad
    Kraine (Knin)