СТРАНИ АГЕНТ, А НЕ ДРЖАВНИ ХЕРОЈ

7
1107

djindjic1Српски народни покрет НАШИ обавештава јавност да је лепљењем плаката у Аранђеловцу, Младеновцу и Новом Саду отпочета велика национална акција „СТРАНИ АГЕНТ, А НЕ ДРЖАВНИ ХЕРОЈ“ као одговор на скандалозну кампању која се у Србији води са циљем да се покојни премијер, др Зоран Ђинђић, у јавности представи као визионар и политичар којег генерације треба да следе.

СНП НАШИ најоштрије осуђују фалсификовање историје у којем се проглашава политичким генијем човек за којег су Стејт Департмент, ФБИ и ЦИА – кроз књигу Вилијема Монтгомерија, бившег америчког амбасадора у Београду, званично потврдили да је својевремено рад Зорана Ђинђића и ОТПОР-а био финансиран, припреман и координиран преко оперативног ЦИА центра у Будимпешти директно од стране Бил Клинтона.

Став СНП НАШИ јесте да је Ђинђић енциклопедијски пример политике глупости и промашаја, пример велеиздајника и америчке марионете која је по класичном рецепту и системима индоктринације преварена, искориштена и одбачена, а што на крају и сам Ђинђић није могао да сакрије жалећи се јавно да га је Запад преварио за обећану финансијску помоћ и да Србији није дат обећани третман на међународном нивоу.

Подсећамо јавност да је Ђинђић све оне који су га упозоравали на злочиначке принципе којима се руководи Запад проглашавао „ретроградним снагама“, на исти начин као што његови наследници и блиски сарадници данас сваку патриотску мисао теже да прогласе такође назадном, фашистичком, екстремистичком…

СНП НАШИ ће дати све од себе да политички промашај какав је била Ђинђићева политика никад више не буде поновљена, као и да сви истински српски хероји који су заједно са својим народом поделили судбину, борили се за слободу и носили српски крст добију заслужено место у историји српског народа наспрам оних велеиздајника и плаћеника који су се коцкали и који се коцкају са највећим светињама српског народа.

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА СНП НАШИ

djindjic1

djindjic-ciadjindjic2

7 COMMENTS

  1. Драги земљаци,

    ја од раних седамдесетих живим и радим у Немачкој и помно пратим догађаје у домовини. Још у оно време, када је Ђинђић харао на српској политичкој сцени, ми се он као појава није допадао. То што га проглашавају визионаром је потпуно сулудо. Када је он говорио, говорио је обичне бесмислице америчког начина живота, о бајкама да од перача судова постанеш милионер. Оно што ми је посебно сметало, је да је он обичне људе критиковао. Као када је у једној фабрици критиковао што нису покосили траву и што нису поправили дворишни сат. Причао је оно што сваки предузетник добије на курсевима мотивација. Као: „Знаш ли ти да си ти по рођењу победник? Ти си једини успео од не знам колико хиљада сперматозоида, запоседнеш зрелу ћелију, оплодиш је и родиш се. Када сам то чуо, згадио ми се, јер је то био очигледан доказ ко га је школовао. Та теорија а и њени поборници расијавају глупост и софизам, јер тај БАЈНИ успешни сперматозоид није та јединка. Јединка или особа је постао неко тек спајањем, а не пре тог догађаја. А такве су биле Ђинђићеве поуке.

    Када је испоручио Милошевића сам знао да му се лоше пише. Не можеш ти војску са једне стране молити да не удара по митинга и обећати јој амнестију, а када дођеш на власт почети немилосрдно хапсити. А то што се каже, да су га светски моћници испоручили „домаћима“ могу и да предпоставим, јер се још није све освтлило, као што се није расветлила трговина органима, јер Чика Сем не да.

    Но како је било у првом светском рату, када смо били потиснути до дувара, слично је било и у другом а тако ће бити и сада. Верујте да на западу има страхопоштовање према српским војником.

    Мирко

  2. Потпуно тачно! Једино што му морам признати је да се на крају, схвативши да му Западни глобални терористи (пре свих, САД, Велика Британија, Немачка и Ватикан – остали су само њихови сателити) за повлађивање њиховим неоколонијалним интересима нису пружили ништа заузврат, пренуо, и то највише због питања Косова и Метохије, и о таквом односу почео јавно да говори. А само то је било довољно глобалним терористима да организују његово убиство, послуживши се „домаћим“ службама)!

  3. Bese li taj koji je za vreme „milosrdnog andjela“ vapio iz dojclanda:“Bombardujte i dalje, Milosevic (Srbija) jos nije gotov(a)!
    Svo zlo Srbije krenulo je od njega. Znamo kako su odigrali njegovi igraci iz prvog tima (Vlahovic, Tomica, Djelic, Tadic,Covic, D.Mihaijlovic, Kasa, Korac,Udovicki,M.Raseta, Gaso Knezevic, Slobodan Milosavljevic).
    Prvi ste naceli TABU temu.
    Srdacan pozdrav.